AKVARELL  PÅ  AKUSTIKDUK 

Beställ din egen ljuddämpande tavla i akvarellfärg på polyesterfibrer målad av Konstnär Anders Vardam.


Eftersom polyesterfibrerna inte påverkas av akvarellfärgen, kan du beställa en mycket effektiv väggabsorbent med önskat motiv. Polyesterfibrerna är tillverkad av bl a  återvunna PET-flaskor.

Välj mellan befintliga motiv nedan eller skicka en bild på önskat motiv.

Se mer om Konstnär Anders Vardam på www.artvardam.se

Mått akustikmålning 1200x600x350mm

Förbättra ljudmiljön inomhus

Det finns många saker du kan göra för att förbättra ljudmiljön inomhus både i hemmet och på arbetsplatsen. För att få den effektivaste ljuddämpningen behöver vi veta hur rummet ser ut, takhöjd, klädda möbler, hur många som brukar vistas i rummet och vad rummet används till för att ge bästa förslagen. Viktigt är också dina behov och att förslagen passar in i miljön. 

“Design5mm fick i uppdrag att skapa bra ljudmiljö med lekfull design i 11 rum på museet. Det blev otoligt bra och vi har sedan anlitat dem igen, vid två tillfällen, för hjälp med andra rum. Vi är mycket nöjda!”


NationalMuseum

i Köpenhamn

“Design5mm har en mycket bra känsla för vad som passar in i olika miljöer, hur mycket som behövs och var absorbenterna ska placeras.

Design5mm har även gjort de otroligt populära utemöblerna i småbåtshamnen”

Ystads Kommun

“I Statshuset Kristallen monterades tapet i ullfilt från Design5mm, för att skapa bra ljudmiljö. Vi fick en varm skön känsla i rummen och en mycket bra akstik..

Enkelt, stilrent och effektivt!”


Kiruna Kommun